» Management şi Administrarea Afacerilor
+ Prezentare
+ Admitere
+ Descriere discipline
+ Taxe
» Managementul Proiectelor în Domeniul Ingineriei
+ Prezentare
+ Admitere
+ Descriere discipline
+ Taxe

Galerie foto

Management şi Administrarea Afacerilor

Prezentare

        Programul de master Management și Administrarea Afacerilor – MBA se orienteaza spre sprijinirea studentilor in dobandirea si perfectionarea abilitatilor de analiza, proiectare si conducere a unei afaceri.
        Din prisma competentelor specifice pe care doreste sa le dezvolte, programul de studii masterale este ancorat la cerintele pietei fortei de munca si se justifica in raport cu tendintele de dezvoltare ale sectorului economic. Se poate aprecia ca programul de studii masterale vizeaza perfectionarea masteranzilor in doua domeniile managementului si ingineriei, aflate in plina dezvoltare la nivelul economiei romanesti si mondiale. Desi programul urmareste sa contureze in mod preponderent aria de intersectie dintre acestea, obiectivele asumate permit masteranzilor si dezvoltarea unor planuri de cariera in domeniul managementului.
 
         Din punct de vedere al legaturii cu piata muncii, evolutia actuala a domeniilor vizate este una ascendenta, fapt sustinut de cererile tot mai numeroase ale unor companii din domeniu managementului
Studentii ce urmeaza masterul Management si Administrarea Afacerilor (MBA) au deja un loc de munca si o experienta practica de cel putin 2 ani de zile, acumuland la finalizarea masterului  o experienta de cel putin 4 ani de zile. De-a lungul celor 12 ani de la infiintare, absolventii programului de master au fost promovati in cadrul firmei, au schimbat locul de munca, sau au obtinut locuri de munca in alte tari precum: Italia, SUA, Canada, Australia, Franta.
Prin sprijinirea dezvoltarii capacitatilor de cercetare in domeniul managementului afacerilor, programul de studii masterale propus este convergent cu strategiei de dezvoltare a activitatii de cercetare formulata la nivel european si national.
         Programul de master Management si Administrarea Afacerilor (MBA) se adreseaza exclusiv absolventilor de studii de licenta de lunga durata, non Bologna, intrucat se impune o experienta profesionala de cel putin 2 ani de zile.